perjantai 19. tammikuuta 2018

Viikon puuhailuja

Vaavien kuvasivu linkki

Tällä viikolla vaavien elämässä on tapahtunut kaikkea mullistavaa. Ensin keskiviikkona kotiin tuli siruttaja ison neulansa kanssa ja pisti vaaveille sirut niskanahkoihin. Pennut suhtautuivat asiaan tyynen rauhallisesti ja viihtyivät "kiusaamisen" jälkeen hyvin siruttajan sylissä. Rekisteröinti on nykyään nopeaa puuhaa ja tänään posti toi vaavien uutuuttaan kiiltelevät rekisteripaperit. Vaavit ovat nyt virallisesti rekisteröityjä rotukoiria:

Torstaina kylässä kävi uppo-outoja koiruuksia kun ihanat Kleini-kaverukset Malla ja Moona poikkesivat kylässä. Likkojen mielestä vaavit olivat kovin pelottavia ja niitä mentiin mieluummin karkuun, kuin tehtiin tuttavuutta. Vaavit kyllä kovasti koittivat kiskoa karvoja suuhunsa.


Tänään perjantaina käytiin autoajelulla ja eipä sekään ollut vaaveista kovin kummallista puuhaa. Pientä vikinää perästä kuului, mutta kukaan ei kuolannut tai voinut muuten huonosti. Tavoitteena on käydä autoilemassa sen verran, että se on edes vähän tuttua puuhaa kotimatkalle lähdettäessä.


Päivittäistä puuhailua on tietysti ulkoilu ja vaavit osaavatkin jo pyytää "isolle hädälle" ulos, tai ainakin osa vaaveista osaa. Sisältä ei kakkoja ole juurikaan enää tarvinnut siivota, pissoja kyllä senkin edestä ja pyykkikone onkin päällä lähes koko päivän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti